22.3.11

Arbeid før årets ritt


Det er stille og rolig på kontoret i dag. Linn som jobber mot våre sponsorer og Mairen som jobber med (blant annet) oversettelser er ikke her i dag. Men resten av uka blir det folksomt her. Vi jobber med forberedelser til årets ritt. I morgen kommer blant annet Alf Christian Losvar som er vår trasésjef hit. Han har ansvar for å sikre at traséen(e), gps-spor og kart blir klar til årets ritt.

Vi har allerede over 100 påmeldte til årets ritt. Spennende med mange lag på of700, fra både inn- og utland, rent kvinnelag. Til testing av etapperitt har vi 3 flott lag på plass. Vi gleder oss masse. Er det noe, dere ryttere lurer på - feks ting dere ikke finner på nettsidene våre - bare ta kontakt :-)

Vi jobber kontinuerlig med å skaffe nye sponsorer for rittet vårt. Nykommer her er Sport1. Vi holder på med en pressemelding i den anledning, så dere hører straks mer :-)

Våre flotte frivillige kan straks vente seg en epost fra oss. Vi har fått en nytt system for å styre logistikken her. De som er frivillige i Finnmarksløpet vil kjenne seg igjen her :-)

Og snart skal vi flytte :-) Finnmarksløpet skal flytte til Kunnskapsparken - og vil skal inn i deres gamle kontor. Det betyr at vi i begynnelsen blir mer tilgjengelige - med egen inngang på den andre siden av bygningen :-)

Ha en fortsatt fin uke :-)


2 comments:

Gerit Pfuhl said...

Hej, det mangler tysk versjon og når og hvor er oppmöte for Prologen? Er det tilstrekkelig med å möte på Kåfjord? Og kanskje dere kan presenter lagene en etter den andre de neste 6 uker, så annenhverdag en liten tekst og dermed spekulasjon hvem vinner offroadfinnmark 300 / 700 2011??? Ambisjonen er å gjennomföre for oss, men det fins lag som satser på å vinne, da er jeg helt sikkert! Vi sees Gerit

Jon Vidar Bull said...

Hei, Gerit.
Prologen starter fra Kåfjord fredag kl. 19.00. Vi setter opp buss for de som ønsker transport.

Vi arbeider hele tiden med å lage nyhetssaker på nettsiden vår. Bloggen her vil ligge endel brakk mens rittet pågår.

Tysk versjon: Du får verve flere tyskere som deltakere, så må vi nok få det på plass også.

Velkommen skal du være! Jon Vidar