7.3.12

It's time for Africa

I dag ble startlistene for prologen til Absa Cape Epic 2012 offentliggjort. Første mann (dvs menn - alle er i 2 manns lag) ut er fra Namibia og starter 06:00:45. Siste startende sykler avgårde på den 27 km lange turen kl. 11:48:20. 5 timer bare for å få alle deltakere (1200 stk - 600 lag) i gang med prologen! Det sykkelrittet er STORT!

Og vi skal dit. 22/3 reiser jeg (Conny, kontorsjef hos offroadfinnmark) og Mairen (translatør) til Cape Town for å være med på The Untaimed African MTB Race. Vi skal jobbe som frivillige under rittet, mer eksakt skal vi jobbe på Waterpoint1. Dvs vi blir kjørt ut til første Waterpoint på de ulike etappene (7 stks totalt) og skal dele ut drikke og spise til rytterne. Waterpointsene ligger typisk i før rytterne må i på nye tøffe oppoverbakker.

At vi skal være på Waterpoint1 betyr også at vi 'blir tidlig ferdig' og kan studere andre områder av ritt-logistikken. Vi skal snakke med andre frivillige, folk i staben, sponsorer og selvfølgelig ryttere. Vi skal rett og slett suge til oss av gode ideer og få masse tips til hvordan vi kan gjøre offroadfinnmark ennå bedre.

Nordiske deltakere
På deltakerlistene har jeg funnet 3 danske og et norsk lag - alle men. Laget fra Norge - lag nr. 266: Gutta Boyz - består av Ivar Tollefsen og Trond Hilde. Og dem skal vi selvfølgelig heie på.


No comments: